Buffet

Buffet nr. 1 – pris pr. kuvert 458,- kr.

Graved laks med sennepsdressing.

Røget krondyr kølle med purløgsrøræg.

Rejesalat – rejer vendt i mild karrycreme og sprød salat.

Spansk Serano skinke med parmesan, soltørrede tomater og olivenolie.

Helstegt oksefilet – langtidsstegt.

Helstegt lammekølle.

Hertil forskellige salater, sauce og kartofler.

Chokoladekage med frisk frugt og frugtcollis.

Buffet nr. 2 – pris pr. kuvert 458,- kr.

Marinerede tigerrejer

Laksesouflé boller med sauce verte.

Røget helleflynder med purløgsrøræg.

Helstegt kalvefilet.

Helstegt poularde bryst.

Hertil tomatsalat med løg og olivenolie, marinerede friske bønner.

Marineret kartoffelsalat med krydderurter.

Jordbærtærte og ostelagkage. Hertil cremefraiche og frisk frugt.

Buffet nr. 3 – pris pr. kuvert 495,- kr. 

Citron- og orangemarineret laks med peberrodscreme.

Dampede grønne slikasparges med frisk stenbiderrogn og urtesauce.

Røget krondyr kølle med oliven, løg og krydderurter.

Roulade af rødtunge med sauce verte.

Helstegt oksemørbrad.

Helstegt kalvefilet.

Hertil marinerede grøntsager, sauce og kartoffelsalat.

2 slags franske gårdoste.

2 slags frugttærter

Hertil frugtsauce og frisk frugt.

Buffet nr. 4 – pris pr. kuvert 485,- kr.

Rimmet laks med slikasparges.

Marinerede kinarejer i persillepesto.

Dampede blåmuslinger.

Røget krondyr kølle med purløgsrøræg.

Marineret frisk tun.

Helstegt kalvekam – bayonneskinke.

Hertil græsk salat, tomatsalat, flødekartofler og græske kartofler.

Rødvinssauce samt bearnaisesauce.

Forskellige frugttærter med frugtsauce og is.

Buffet nr. 5 – pris pr. kuvert 395,- kr.

2 slagssild med karrysalat.

Nordsørejer med mayonnaise og citron.

Graved vesterhavslaks med flødesennepsdressing.

Varm fiskefilet med remoulade og citron.

Røget krondyr kølle med purløgsrøræg.

Mørbradbøf af oksemørbrad med champignon a la creme.

Tarteletter med høns i asparges.

2 slags franske oste med druer.

Brød og smør.

Buffet nr. 6 – pris pr. kuvert 525,- kr.

Marinerede kinarejer i hvidløgsolie.

Rimmet laks med purløgsrøræg.

Løjrom med hakket rødløg og cremefraiche.

Frisk limemarineret tun med krydderurter.

Nordsørejer vendt i mild karrycreme.

Helstegt oksehøjreb og helstegt lammekølle.

Hertil græsk salat samt nye kartofler i olieeddike og krydderurter.

2 slags tærter med cremefraiche.

2 slags franske oste med druer.

Brød og smør.