Busoperatører

Hotel Himmelbjerget når udflugten skal være helt på toppen for grupper fra 20-300 personer

Ønsker jeres gæster at sejle til Himmelbjerget er der mulighed for afhentning af jeres gæster ved foden af bjerget i jeres egne busser. Uanset hvor jeres gæster sidder på Hotel Himmelbjerget, er der en flot udsigt over Silkeborg Søerne.

Ved valg af 2 retter er kaffe inkluderet

LILLE FROKOSTTALLERKEN

Spansk Seranoskinke på bund af salat, graved vesterhavslaks, kold roastbeef med sommerkartoffelsalat samt et lille stykke brie. Hertil flutes.

FROKOSTBUFFET

Som ta’ selv buffet eller serveret ved bordet. 2 slags sild, lun fiskefilet med remoulade, lille oksetournedos med champignon a la creme, fransk bondebrie samt rugbrød og flutes.

FORRETTER

Rejecocktail med flutes og dressing.

Tarteletter 2 stk. med høns i asparges.

Aspargessuppe med kødboller og flutes.

En snitte med graved laks med sennepsdressing.

En snitte med rejer, mayonnaise og citron.

HOVEDRETTER

Hakkebøf med bløde løg og surt.

Forloren hare med Waldorff salat.

Flæskekarbonade med flødestuvede ærter.

Skinkeschnitzel med ærter og pommes sauté.

Kyllingbryst med tyttebær og agurkesalat.

Kold hamburgerryg med friske grønsager.

Gl. daws oksesteg med tyttebær og frisk agurkesalat.

Stegte rødspættefileter med citronsauce og nye kartofler.

Helstegt svinekam med svesker og rødkål.

Alle retter serveres med nye kartofler og sauce.

DESSERTER

Vaniljeis med friske frugter.

Fløderand med appelsinsauce.

Dagens tærte med flødeskum.

Islagkage med flødeskum.

Romfromage med kirsebærsauce.

Syltede pærer med flødeskum.

KAFFEBORD

Kaffe med kringle.

Kaffe med ½ bolle og lagkage.

Kaffe med ½ bolle og kringle.

Kaffe med ½ bolle, kringle og lagkage.

Kaffe med lagkage og kringle.

Kaffe med æbletærte og ½ bolle.

Småkager.

Kransekage.

½ bolle ekstra.

SÆSON FRA PÅSKE TIL OKTOBER