Buffet 1 pr. couvert kr. 358,-

Graved laks med sennepsdressing.

Røget krondyrkølle med purløgsrøræg.

Rejesalat, rejer vendt i mild karrycreme og sprød salat.

Spansk seranoskinke med parmesan, soltørrede tomater og olivenolie.

Helstegt oksefilet – langtidsstegt.

Helstegt lammekølle.

Hertil forskellige salater, sauce og kartofler.

Chokoladekage med frisk frugt og frugtcollis.




Buffet 2 pr. couvert kr. 338,-

Marinerede tigerrejer.

Laksesouflé boller med sauce verte.

Røget helleflynder med purløgsrøræg.

Helstegt kalvefilet.

Helstegt poularde bryst.

Hertil tomatsalat med løg og olivenolie, marinerede friske bønner.

Marineret kartoffelsalat med krydderurter.

Jordbærtærte og ostelagkage hertil cremefraiche og frisk frugt.




Buffet 3 pr. couvert kr. 385,-

Citron- og orangemarineret laks med peberrodscreme.

Dampede grønne slikasparges med frisk stenbiderrogn og urtesauce.

Røget krondyrkølle med oliven, løg og krydderurter.

Roulade af rødtunge med sauce verte.

Helstegt oksemørbrad.

Helstegt kalvefilet.

Hertil marinerede grønsager, sauce og kartoffelsalat.

2 slagt franske gårdoste.

2 slags frugttærter.

Hertil frugtsauce og frisk frugt.




Buffet nr. 4 pr. couvert kr. 348,-

Rimmet laks med slikasparges.

Marinerede kinarejer i persillepesto.

Dampede blåmuslinger.

Røget krondyrkølle med purløgsrøræg.

Marineret frisk tun.

Helstegt kalvekam – bayonneskinke.

Hertil græsk salat, tomatsalat, flødekartofler og græske kartofler.

Rødvinssauce og bearnaisesauce.

Forskellige frugttærter medfrugtsauce og is.




Buffet nr. 5 pr. couvert kr. 295,-

2 slags sild med karrysalat.

Nordsørejer med mayonnaise og citron.

Graved vesterhavslaks med flødesennepsdressing.

Varm fiskefilet med remoulade og citron.

Røget krondyrkølle med purløgsrøræg.

Mørbradbøf af oksemørbrad med champignon a la creme.

Tarteletter med høns i asparges.

2 slagt franske oste med druer.

Brød og smør.




Buffet nr. 6 pr. couvert kr. 358,-

Marinerede kinarejer i hvidløgsolie.

Rimet laks med purløgsrøræg.

Løj rom med hakket rødløg og cremefraiche.

Frisk limemarineret tun med krydderurter.

Nordsørejer vendt i mild karrycreme.

Helstegt oksehøjreb og helstegt lammekølle.

Hertil græsk salat samt nye kartofler i olieeddike og krydderurter.

2 slags tærter med cremefraiche

2 slags franske oste med druer.

Brød og smør