Frokost kl. 12.00 – 15.30
- 2 slags sild med karry salat.
- 1/2 æg og tomater.
- Læsø rejer med krydder mayonnaise.
- Rimmet vesterhavs laks med frisk ost og krydderurter.
- Forskellige italienske og spanske specialiteter med oliven og artiskokker.
- Små tatar af oksemørbrad med peberrod og æggeblomme.
- Lune fiskefilet med remoulade og citron.
- Frisk stenbider rogn med cremefraiche, rødløg og citron.
- Fiske frikadeller med tyttebær og grov remoulade.
- Røget sommer buk med purløgs røræg.
- Marinerede blåmuslinger i urter.
- Tarteletter med høns i asparges.
- Helstegt Kalvefilet stegt med hvidløg og timian.
- Kartoffelsalat af nye små kartofler med forskellige krydderurter.
- Græsk salat med feta og bøf tomater.
- Marinerede friske slikasparges i olie eddike dressing.
- Grøn salat med mormor dressing.
- Italiensk gorgonzola med hakket løg og æggeblomme.
- Fransk bonde brie med druer.
- Jordbær tærte cremefraiche.
Pris pr. couv. kr. 198,-
Stort kaffebord kl.15.30 – 17.00
Med diverse kager og bolle, samt vores egen Himmelbjerg lagkage
Pris pr. couv. kr. 88,-