2 retter til 275,-
3 retter til 345,-
Tillæg for dyreryg kr. 50,- pr. couvert
Husets vine ad libitum under middagen kun kr. 235,-
FORRETTER
Dampet roulade af rødtunge serveret med persille beurreblanc og friske slikasparges.
Smørristet sandart fra Julsø serveres på ragout af tomat, hvidløg og krydderurter.
Ovnbagt lakseroulade med kinarejer og purløgscreme.
Kold dampet torsk med bund af parmaskinke serveret med olivenolie tilsat årstidens krydderurter.
Dampet flynder med hvide slikasparges, hollandaise og krydderurter.
Rimet laks med tzatziki, brødcroutons og krydderurter.
Terrin af vesterhavslaks med krydderurtesauce og små sprøde kartofler.
Tapas tallerken med spanske og italienske specialiteter.
Kold fisketallerken med et udbud af dagens fisk fra havet og søerne omkring Himmelbjerget.
Hertil forskellige garnituer og dressinger.
Ristet sommertorsk på mos af nye danske kartofler rørt med olivenolie, krydderurter og honning.
Svampecreme serveret med balsamico-marineret kalkunbryst.
Piskeflødelegeret hummersuppe med kinarejer på pocheret æg og cognac.
Mild karrysuppe med fersk røget laks og purløg.
Blomkålssuppe monteret med piskefløde og brødcroutons.
>
Tournedos af oksemørbrad med frisk spinat soufflé og rødvinssauce.
Dansk kalv med spæd sommergrønt, små nye danske kartofler og mild Dijon creme.
Helstegt oksefilet af amerikansk OMAHA. Serveres med grilltomat, saute af rodfrugter og rødvinssauce.
Helstegt lammekam med ragout af tomat, hvidløg, mintgelé, lammesky og frisk agurkesalat.
Sprængt andebryst med sommergrønt og peberrod i tomat.
Braiseret kalvespidsbryst med persille vin Blanc og grønsagspickles.
Dyreryg fra skoven omkring Silkeborg med gele, waldorffsalat og årstidens grønt og vildtsky.
Desserttallerken bestående af kage, hjemmelavet is, collis, slør og friske frugter.
Himmelbjergets hjemmelavede isdessert med frisk frugt.
Flamberet pære med karamelsky og softice.
Pandekager med mandeljuice og vanilieparfait.
Gateau Marcel med vanilieparfait og friske bær.
Æbletærte, æbleis, chips og æblesirup.
Italiensk Panna cotta med jordbærspejl og friske bær.
Tiramisu med amaretto.
Hjemmelavede frikadeller med let kartoffelsalat.
Spegeskinke med flødestuvet spinat
Pølsebord: 4 slags pølser med forskellig garniture samt brød og smør.
Aspargessuppe.
Hotdogs bar med det hele.